Välkommen

Vi som arbetar på David Media

Lars ”Lasse P” Petersson, VD/Förlag

Veteran inom svensk, kristen musik. Började 1983 som producent på EFS skivbolag Cantio och arbetade där med bl.a. Freda, Bileams Åsna, Tomas Boström och Charlotte Höglund. Startade distributionsbolaget Viva Music 1985 och drev sedan skivbolaget Viva Records fram till 1999 då flyttlasset gick från Stockholm till Umeå. Fungerade som pastor i en nystartad församling och startade år 2000 David Media. Gift med Sara och har 5 barn och 4 barnbarn. Älskar idrott i alla former och är en trogen Djurgården-supporter. Lars är sedan år 2013 ambassadör för fadderorganisationen Compassion.


Lennart Hall, A&R, Lovsångsutveckling, Davids Hjärta

Lennart är en verklig nestor inom svensk, kristen musik. Redan 1994 producerade han den klassiska skivan Lyft Upp Ditt Hjärta (nr 2 i Davids Hjärta-serien) där han också bidrog med flera sånger och sjöng och spelade gitarr. Han har medverkat på ytterligare 3 skivor i Davids Hjärta-serien. Lennart var under många år huvudledare för Team Med Uppdrag (TMU) och senaste tjänsten var som rektor för Institutet för Tro och Musik (ITM). Lennart är gift med Ingela och tillsammans har de barnen Alexander och Viktoria. Familjen tillhör EFK-församlingen Kungsporten.

Mia Runeson, Kommunikationsansvarig

Mia har gjort det mesta inom företaget men är numera utbildad kulturarbetare och ansvarar för vår PR- och kommunikation, sociala medier och den digitala utvecklingen. Mia har drivit labeln Eld under David Media som gav ut Eldkollektivets samtliga skivor. Hon har en speciell kärlek till välbryggt kaffe, dialog och lovsång. Mia är gift med Andreas och tillsammans har de barnen Maurits och Astrid. Hon är sedan år 2013 ambassadör för fadderorganisationen Compassion och på fritiden älskar hon att spela volleyboll.