Välkommen


Davids Hjärta - lovsångernas abonnemang!


Logga in - Ladda ner - Lovsjung!

Davids Hjärta är Sveriges främsta lovsångsresurs för både församlingar och enskilda personer. Det är en digital lovsångsresurs där nya sånger laddas upp löpande under året, minst 24 sånger totalt, och faktureras 3 ggr/år.
Allt material som ingår i resursen finns tillgängligt på www.davidmedia.se genom varje abonnents unika inlogg.

Abonnemanget innehåller:

  • Mp3 eller länk till Spotify
  • Noter
  • Text-ackordblad
  • Onsongfiler
  • Sing-backfiler
  • Textfil till Planning center
  • Textfil för projektor/datavisning
  • Bloggen www.davidshjarta.se

Allt detta för endast 489 kr/paket inklusive moms.

Priset och resurserna i paketet är beräknat på fem användare. Priset på varje paket är kraftigt subventionerat. Det samlade värdet av ett paket är närmare 3000 kr eftersom abonnemanget ger rätt till 5 kopior av varje resurs som ingår.
Har ni behov av fler kopior finns möjligheten att ha flera paket eller köpa till material i vår digitala notbutik.

ANMÄL ER TILL DAVIDS HJÄRTA HÄR!

Bor ni utanför Sverige och vill ha resursen? Vänligen mejla oss på info@davidmedia.se för prisinfo.


Bakgrund

1993 startades David Hjärta i syfte att förse Sverige med ny lovsång på svenska. Både sånger som föds i lokala församlingar men även översättningar av aktuella utländska sånger. Abonnemanget är omtyckt och används av hundratals församlingar i Sverige då det är en enkel och användbar hjälp till att hitta nya sånger till gudstjänstlivet.

Din trofasthet, Herre vi vill ge Dig ära, Vilket underbart namn, Ropa till Gud, Bara du Gud, På Dig min Gud förtröstar jag, Tusen skäl, Din godhet är några av alla de sånger som introducerats i Sverige genom lovsångsresursen Davids Hjärta. Över 50% av sångerna på CCLIs topp 100-lista har sitt ursprung i Davids Hjärta.

Följ abonnemangets spellista på Spotify här!


SAMARBETE MED BILDA

Anmäl kyrkans lovsångsteam som studiecirkel hos Bilda och få lovsångsabonnemanget Davids Hjärta till teamet. Beroende på hur ofta ni träffas får ni det stora eller lilla abonnemanget. Har ni flera team finns möjligheten till fler abonnemang. LÄS MER HÄR

Beställ Davidshjärta

Logga in eller skapa konto för att beställa Davids Hjärta