Välkommen

- Davids Hjärta 61

Tillbedjan, proklamation och bön på nya ”Nära Faderns Hjärta”

Att utveckla och fördjupa tillbedjan i församlingar runt om i landet, det är tanken bakom För Evigt Din - Nära Faderns Hjärta 9 som innehåller både svenska originalsånger och översatt material

- Vi ville ta med olika typer av sånger som passar i olika sammanhang och situationer. Lovsången är ju nycklar som på olika sätt kan hjälpa oss; att stilla ner oss, fokusera och framför allt fördjupa vår relation till Gud. Det säger Lennart Hall som är exekutiv producent för För Evigt Din.

Skivan, som är den nionde i serien, innehåller bland annat en nattvardssång, några sånger av bönekaraktär, några som har mer av proklamation över sig samt även sånger som leder in i djupare tillbedjan.

- En annan orsak till serien Nära Faderns Hjärta är att kunna fånga upp sånger och lovsångsledare från olika sammanhang på samma skiva, därför behövde vi ett samlingsnamn, berättar Lennart Hall. Många personer har bidragit till helheten, alltifrån ”veteraner” som Bengt Johansson, Åsa Näslund och Clas Vårdstedt till lovsångsledare som kanske är nya bekantskaper för en del.

Davids hjärta paket 61 innehåller 4 svenska originalsånger och 8 översättningar av internationella favoriter.

Sånger som ingår i paketet
Sjung ut
Jesus är i centrum
Moses sång
För evigt Din
Du regerar över oss
Var mig när
Kom
Jesus Kristus dra mig till Dig
Helig
Jesus ingen är som Du
Till Dig stiger sången
För vår Gud är allting möjligt


Davids Hjärta

För att ta del av Davids Hjärta måste du vara prenumerant och inloggad.