Välkommen

- Davids Hjärta 73

"Din är fyller hela jorden" innehåller 12 sånger för lovsång och tillbedjan!

Sångerna på "Din ära fyller hela jorden" är en blandning av nyskrivet svenskt och översättningar av internationella lovsånger. Som alltid när det gäller produktioner i Davids Hjärta-abonnemanget är materialet noga utvalt med den lovsjungande gemenskapen i sikte. Musiken går att lyssnas på för njutnings skull såväl som att använda och sjungas.

"Din ära fyller hela jorden" rymmer flera nya, svenska originalsånger. Här finns uptempo-sången "Vi vill gå" av Albin Alm och Gabriel Hagenfors, den enkla kören "Mer av Dig" av Bo Järpehag och den mer förkunnande sången "Du lämnar aldrig mig" av Clas Vårdstedt (från senaste skivan "Mitt hjärta hos Dig" (DAVCD124))

Här finns även välgjorda svenska översättningar av internationella sånger som "Gracefully Broken", vilken i Bengt Johanssons översättning fått titeln "Helt omsluten", eller "Jesus" av Chris Tomlin eller "Hosianna i vart djup" skriven av Brenton Brown och Jason Upton.

Låtskrivaren Johan Åsgärde (aktuell i Melodifestivalen 2018 och i stor intervju i Dagen (8/2-18) har bidragit med både översättning och sång på "Jag säger ja", en sång som han ursprungligen var med och skrev på engelska i ett internationellt samarbete.

 


Davids Hjärta

För att ta del av Davids Hjärta måste du vara prenumerant och inloggad.