Välkommen

- Davids Hjärta demo

Välkommen att prova på nya, digitala Davids Hjärta.
Lovsångsabonnemanget där alla resurser bara är ett klick bort.

Demo-paketet innehåller två sånger så att du kan få en känsla för hur Davids Hjärta fugerar. Surfa runt och prova att ladda ner en not, ett text/ackordblad, textfil för dator/projektor, en Onsong-fil eller tidningen Lovsång. Titta på en instruktionsvideo eller en inspirationsvideo eller varför inte lyssna på aktuell undervisning relaterat till lovsångstjänsten.

Mycket nöje! Och välkommen som abonnent av Sveriges ledande lovsångsresurs!


Viktig information

Vi är mycket glada att kunna erbjuda dig sångerna på denna skiva i form av noter, text/ackordblad samt som textfiler. Samtidigt ”sticker vi ut hakan” i en tid då musik allt mer sprids utan tillstånd.

Eftersom musik på skiva och noter är vår huvudsakliga verksamhet och inkomstkälla så är den ökande illegala kopieringen ett stort problem som hotar den framtida nyproduktionen av svensk musik på kristen grund. Därför vädjar vi till dig som användare att följa dessa enkla regler:

NOTER & TEXT/ACKORDBLAD

Det är tillåtet att ta upp till 5 kopior av varje sång som repetitionskopior till exempelvis ett lovsångsteam. Behöver ni större uppsättningar till ex en kör så går noterna att köpa direkt här.

TEXTER

Om du vill använda texterna i församlingens gudstjänstliv (via dator/projektor, sånghäften etc) så går det bra om församlingen har tecknat sig för Kyrkornas Copyrightlicens (CCLI-licensen). Om ni inte har denna licens så ber vi er kontakta oss för tillstånd att projicera texten. Den enklaste, och billigaste, lösningen är dock att kontakta CCLI på tel 090-190110 och teckna en licens. Läs gärna mer på deras hemsida www.ccli.se.

Filer

OBS! Om du använder Mac kan filerna ibland sparas ner utan filändelsen (.mp3). Om detta är fallet, lägg till filändelsen i den sparade filen så kommer den att fungera som den ska.
# Låt Version
1 Ge mig Jesus
2 För den här världens skull
# Låt Version
1 Ge mig Jesus Ladda ner Öppna i appen
2 För den här världens skull Ladda ner Öppna i appen

Tidningen Lovsång

Presentationer

Om skivan David André presenterar sin skiva Explosion

Instruktioner

Ge mig Jesus
För den här världens skull

Inspiration

The City Harmonic - We Are One (Official Music Video)
Mercy live från Bethel Church
Textvideo - För den här världens skull

Undervisning

Ted Jeans - 'Templets förebilder för tillbedjan idag'